achtergrondplaatje

Altena

foto kleertjes aan waslijn woudrichem

Je bent van harte welkom bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes Altena. om kinderkleding te ruilen. Voorlopig ruilen we alleen op afspraak. Mail naar krijgdekleertjesaltena@gmail.com voor meer informatie en voor het maken van een afspraak. Op onze social mediakanalen vind je actuele informatie over de afspraakmogelijkheden.

Zo werkt het ruilen

* Je kunt bij ons gratis te kleine, maar nog mooie kleertjes in maat 50 t/m 176 omruilen voor andere mooie tweedehandskleding in een maatje groter.

* We nemen alleen kleding aan die echt nog in goede staat is en past bij het seizoen. Controleer zelf thuis goed op vlekken, gaatjes, kapotte ritsen, ontbrekende knopen, verwassen, gepild etc. Graag gewassen en netjes opgevouwen aanleveren.

* Je komt naar de ruilochtend met de kleding die je wil inleveren. Wij selecteren dan alles zorgvuldig, zodat iedereen kan kiezen uit mooie én goede kleding. Jij shopt ondertussen gratis leuke ‘nieuwe’ kleertjes.

* Je kunt maximaal 25 stuks kinderkleding inleveren per keer en in ruil hiervoor evenveel items uit ons aanbod kiezen.

* Je kunt bij ons ook positie- en voedingskleding inleveren. Hiervoor geldt een maximum van 10 stuks per keer (van de 25 stuks in totaal). In ruil daarvoor mag je uit ons gehele aanbod kiezen, zoals 'nieuwe' kleertjes voor je kindje.

* Verwacht je een kindje of ben je net ouder geworden? Je mag bij je eerste bezoek altijd tien setjes babykleertjes in maat 50 t/m 68 uitzoeken!

 

Voorraad

Je kunt bij ons terecht voor baby- & kinderkleding, in maat 50 tot en met 176. Je mag ook slaapzakken, accessoires (zoals mutsen/sjaals/wanten/zonnebrillen/tasjes), verkleedkleding en zwemkleding inleveren.

 

Donaties

Houd je van opgeruimde kasten? We zijn heel blij met donaties mooie kleertjes vanaf maat 74! Mail ons gerust.

 

Nieuws

Vergeet niet om ons op social media te volgen via www.facebook.com/KdKAltena en www.instagram.com/krijgdekleertjesaltena/. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de volgende ruilmomenten.

Onze naam wordt dus KrijgdeKleertjes Altena, e-mail: krijgdekleertjesaltena@gmail.com

 

Het Team

Wietske Rowaan is coördinator en vrijwilliger bij KrijgdeKleertjes Altena.

Wietske: ‘Ruilen is een hele makkelijke en leuke manier om bij te dragen aan een beter milieu. Het geeft heel veel voldoening om een ander blij te kunnen maken met mooie kleding en zelf nieuwe dingen uit te zoeken. En omdat ons ruilpunt op zo’n levendige locatie zit, komt daar ook nog een stukje gezelligheid bij!’

 

Contact

Heb je vragen, suggesties of vind je het leuk om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? We horen graag van je! Je kunt ons bereiken door te mailen naar krijgdekleertjesaltena@gmail.com.