achtergrondplaatje

Boxtel

Mijn naam is Marlous en ik heb een tijd het ruilpunt Eindhoven de Werf gedraaid. Onlangs ben ik verhuisd naar Boxtel en lijkt het mij leuk om hier een ruilpunt op te zetten! Helaas heb ik nog geen locatie gevonden, dus zal ik nu af en toe (bij droog weer) een ruilmoment plannen bij mij in de voortuin. Mocht iemand tips hebben voor een locatie of lijkt het je leuk om als vrijwilliger te komen helpen dan hoor ik het graag!

 
Waar? 

Voor ruilen ben je voorlopig welkom bij mij in de voortuin. Na aanmelding via de mail of facebook ontvang je mijn adres. Het is in Boxtel Oost vlakbij het winkelcentrum Oosterhof.

 

Ik hoop dat het ruilpunt in Boxtel ook een succes wordt. Want ruilen is leuk, goed voor de portemonnee en duurzaam. Leuk als jullie langskomen!

 
Openingstijden

Voorlopig is dit heel wisselend i.v.m. dat ik nog geen locatie heb. De ruilmomenten vinden voorlopig plaats in mijn voortuin en kunnen alleen doorgaan bij droog weer. Zie voor de actuele data en openingstijden de facebook pagina

 
Voorraad
  • Kleding maat 50 t/m 152 (de voorraad varieert) 

  • Slaapzakken 

 

Alles moet in nette staat zijn, zonder gaten en vlekken. Zie ook de ruilregels op onze facebook pagina.

De voorraad varieert en is afhankelijk van wat iedereen inlevert. Voorlopig kan ik alleen kleding en slaapzakken aannemen i.v.m. de beperkte opbergruimte.

 
Contact

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marlous Eckhardt via: 

krijgdekleertjesboxtel@hotmail.com of via facebook