achtergrondplaatje

Eindhoven

Waar?
Elke laatste vrijdagavond van de maand ben je tussen 20.00- 22:00uur welkom bij wijkgebouw de Mortel, Savoiepad 14 in Eindhoven om kinderkleding en/of speelgoed te komen ruilen.

 

Check Facebook voor de actuele openingstijden, want soms kan het ook dicht zijn in de zomervakantie en/of feestdagen. 

 

 

 

 

 

Let op! Open inloop is niet meer mogelijk vanwege het coronavirus. Dus alleen op inschrijving. Ben je van plan om te komen op een vrijdagavond, mail dan naar krijgdekleertjeseindhoven@gmail.com en ik neem contact met je op welke tijden je welkom bent. Vanwege maatregelen mag ik maar beperkt aantal mensen per keer toelaten.

 
Openingstijden
De actuele data kun je terugvinden op de Facebookpagina, ook voor de 'ruilregels'.

  
Voorraad
Bijna alle maten kleding (50 t/m 176) voor alle seizoenen zijn op dit moment voorradig. De een wat meer dan de ander. Grotere maten altijd minder dan de kleine. Donaties zijn dan eventueel ook zeer welkom in de grote maten. Ook klein speelgoed is welkom om te ruilen. We hebben al heel wat voorraad speelgoed. Wees welkom!

 

contact

Annemarie Venhuizen is de coördinator van krijgdekleertjes Eindhoven. Je kunt haar bereiken per mail.

Volg wat er gebeurt bij het ruilpunt op de Facebookpagina van krijgdekleertjes Eindhoven.

 

Reacties en vragen

Beste lezer,
Nog niet zo lang geleden hoorde ik van jullie. En nu de stapel met kleren die te klein zijn behoorlijk is gegroeid wilde ik actie ondernemen. Bij deze! 28 febr. staat in mijn agenda. Maar wat nu? Hoe gaat het in zijn werk? Hoeveel mag ik meenemen om te ruilen en evt te doneren? Moet ik nog iets anders doen? Lid van de site ben ik al. Ik hoor graag van u.
Mvg Maartje