achtergrondplaatje

Elst

Waar?

Je bent van harte welkom bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes Elst om kleding voor kinderen en volwassenen te ruilen. Je vindt ons in “Het huis van de Wijk” Triade, Prinshendrikstraat 5a in Elst.

 

Wij zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-12.00 uur. (m.u.v. schoolvakanties).

I.V.M. de aangescherpte coronamaatregelen dien je een afspraak te maken via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/KrijgdeKleertjesElst/Ruilafspraak je kan dan 30 minuten ruilen. Let op het is binnen Triade verplicht een medisch mondmasker te dragen, ook door bezoekers deze zijn verkrijgbaar bij de hoofdingang. Je mag ook zelf een mondmasker meenemen, maar dit moet dan wel een mondmasker type II-R of FFP2 zijn

 

 

 

Zo werkt het ruilen

* Je kunt bij ons gratis kleding ruilen.

* We nemen alleen kleding aan die echt nog in goede staat is. En van het seizoen. Najaars/Winterkleding september t/m maart, Voorjaars/zomerkleding Maart t/m september. Controleer zelf thuis goed op vlekken, gaatjes, kapotte ritsen, ontbrekende knopen, verwassen, gepild etc. Graag gewassen en netjes opgevouwen aanleveren.

* Je komt naar het ruilpunt met de kleding die je wil inleveren. Wij selecteren dan alles zorgvuldig, zodat iedereen kan kiezen uit mooie én goede kleding. Jij shopt ondertussen gratis leuke ‘nieuwe’ kleding.

* Je kunt per keer maximaal 2 bigshoppers met kleding inleveren 

* We ruilen naar gewicht, je krijgt van ons een stempel per 500 gram geschikte kleding. Ongeschikte kleding dien je terug mee naar huis te nemen. Lever je meer in dan je hebt gevonden, dan kun je je stempeltegoed een andere keer gebruiken.

* Je kunt voor wat je hebt ingeleverd, uit ons hele aanbod kiezen.

* Verwacht je een kindje of ben je net ouder geworden? Je mag bij je eerste bezoek altijd tien setjes babykleertjes in maat 50 t/m 68 uitzoeken!

* Lees ook onze vernieuwde FAQ

 

Voorraad

Je kunt bij ons terecht voor baby- & kinderkleding, in maat 50 tot en met 176, dames & herenkleding maat XS – XXL, grote maten en positiekleding. Je mag ook accessoires (zoals mutsen/sjaals/wanten/zonnebrillen/tasjes), verkleedkleding, zwemkleding en schoenen inleveren.

 

Donaties

Houd je van opgeruimde kasten? We zijn heel blij met donaties mooie kleding. Tijdens openingstijden kunnen donaties gebrachten worden naar het ruilpunt. Ook staat er een rode donatiebox naast het huis op vogelzang 46. Heb je vragen over doneren, mail ons gerust.

 

Nieuws

Vergeet niet om ons op social media te volgen via www.facebook.com/krijgdekleertjesElst

of https://www.instagram.com/krijgdekleertjeselst/

 

Het Team

Amanda Mens is coördinator en vrijwilliger bij KrijgdeKleertjes Elst.

Amanda: ‘Ik vind KrijgdeKleertjes een geweldig initiatief, duurzaam en ook nog goed voor de portemonnee. Toen ik de vacature voor een ruilpunt voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast en heb ik mijn deuren als ruilpunt geopend. Ik begon vanuit mijn huiskamer in augustus 2015, maar door het succes, ruilen we nu op een externe grotere locatie, in een prachtige ruimte met een echt winkelgevoel. We hebben een team fijne vrijwilligers en werken samen met cliënten van de dagbesteding bij Driestroom.

Wil je graag kennismaken en ook kleding ruilen? Mest de kledingkasten uit en kom gezellig langs.

 

Contact

Heb je vragen, suggesties of vind je het leuk om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? We horen graag van je! 

 

Reacties en vragen

Hallo,
Kan je ook in de zomer winterkleren inleveren. En andersom? Of alleen zomerkleding nu?

Groetjes,
Jolanda

Hoi Jolanda, ja hoor dat mag.