achtergrondplaatje

Elst

Waar?

Voor ruilen ben je welkom bij Amanda Mens in "Het huis van de Wijk", Prins Hendrikstraat 5A in Elst.

 

"Ik vind KrijgdeKleertjes een geweldig initiatief, duurzaam en ook nog goed voor de portemonnee. Toen ik de vacature voor een ruilpunt voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast en heb ik mijn deuren als ruilpunt geopend. Ik begon vanuit mijn huiskamer in augustus 2015, maar door het succes, ruilen we nu op een externe grotere locatie en hebben we een team fijne vrijwilligers.

Wil je graag kennismaken en ook kinderkleding ruilen? Mest de kledingkasten van je kinderen uit en kom gezellig langs. ”

 

Openingstijden

Elke even week op donderdagavond van 18.00-19.30 uur (met uitzondering van schoolvakanties).

 

Ruilavonden; extra informatie omtrent Coronavirus

 

Voorlopig helaas geen ruilavonden, ivm de maatregelen van de regering. We zijn nu bezig ons aanbod voorjaars/zomerkleding op deze site te zetten. Kijk voor de pakketten van ruilpunt Elst op: https://www.krijgdekleertjes.nl/users/krijgdekleertjes-elst Deze pakketten kunnen opgehaald worden in Elst (vogelzang 46).

 

Wil je alleen kleding doneren en geen tijd of zin om die op de site te zetten? Deze kunnen gedeponeerd worden in de rode container naast ons huis (vogelzang 46). Graag alleen voorjaars/zomerkleding zonder gaten en vlekken. We hebben zelf helaas ook weinig opslagruimte en tijd om alles goed na te kijken.

 

Bekijk de Facebook events van KrijgdeKleertjes Elst.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reguliere ruilavonden:

Aanmelden is niet nodig. Vriendelijk verzoek om niet eerder dan 18.00 te komen i.v.m. andere activiteiten in het gebouw.

 

Inbrengen

Je mag per ruilavond 1 big shopper met kleertjes/speelgoed p.p. inleveren en ruilen. Graag kleding gewassen, gevouwen en gesorteerd op maat inbrengen.

Wij nemen aan:

kinderkleding maat 50 t/m 176 (van het seizoen)

schoenen, ondergoed en sokken (alleen indien nieuw of zo goed als nieuw)

klein speelgoed

slaapzakken/beddengoed

kinderaccesoires

 

Wij nemen NIET aan:

grotere spullen zoals voedingskussens, boxkleden, plaspotjes en groot speelgoed

knuffels

kleding met gaten en vlekken

incompleet of vies speelgoed

Kleding en speelgoed dat wij niet aannemen dien je weer mee naar huis te nemen en kan je dus niet ruilen.

 

Aanbod wisselt elke ruilavond, over het algemeen is het aanbod vanaf maat 110 kleiner.

 

Contact