achtergrondplaatje

Nederhorst den Berg

Waar? 

Voor het ruilen van kinder- en positiekleding ben je welkom bij Fleur op de Dwarsweg in Nederhorst den Berg. We organiseren in samenwerking met een aantal vaste vrijwilligers de ruilavonden vanuit Fleurs’ ruime garage.  

 

Fleur: “Ik vind het leuk als mijn dochter steeds weer wat anders aan kan, maar vind het zonde om steeds wat nieuws te moeten kopen terwijl het ‘oude’ nog goed is. Dit ruilconcept is dus echt een uitkomst. Daarnaast vind ik het ook leuk om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten en er met elkaar een gezellige ruilavond van te maken.”

 

Openingstijden

We zijn elke eerste dinsdagavond van de maand geopend van 19.30 uur tot 21.00 uur. Tot 20.30 uur kan je binnenlopen en ruilen kan tot 21.00 uur. Je mag je van tevoren aanmelden, maar dat is niet noodzakelijk. Laat je kinderen lekker thuis, dan heb je zelf je handen vrij om een goede ruil te maken.

 

Ruilen

We hanteren een maximum inbreng van één big shopper per persoon per avond en nemen alleen kleding van het seizoen aan. We gaan er vanuit dat alle kleding gewassen en opgevouwen is en we waarderen het enorm als het is gesorteerd op maat.

 

We nemen aan:

· Kinderkleding maat 44 t/m 122 (schoon, heel, in model en van deze tijd)

· Schoenen t/m maat 35 (hele zolen, nette neuzen en uiteraard schoon)

· Badkleding en badjassen

. Jassen en winterpakken t/m maat 176

. Slaapzakken

. Zwangerschapskleding maat XS t/m XL

 

We nemen niet aan:

· Kleding met gaten en/of vlekken, verwassen, uit model of gepild.

· Ondergoed en sokken (maillots wel)

· Slaapbenodigdheden als dekens en kussens.

· Babybenodigdheden als spuugdoekjes, slabbetjes, wipstoeltjes etc.

· Speelgoed/knuffels

· Gewone dames/heren kleding

· Afgedragen of vieze schoenen

 

Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er wordt ingebracht. Kijk voor verdere ruilregels op onze Facebookpagina of volg ons op Instagram

 

Doneren

We hebben een mooie voorraad opgebouwd met kleding in maat 50 t/m 176 en schoenen tot en met maat 35. Donaties om onze voorraad aan te vullen zijn in overleg altijd welkom.

 

Contact

Krijgdekleertjesnederhorst@gmail.com

Facebook

Dwarsweg 6, 1394 AZ, Nederhorst den Berg

 

Kijk voor actuele openingstijden, informatie over de ruilavonden, de spelregels, doneren en leuke nieuwtjes op de Facebookpagina of Instagram van KrijgdeKleertjes Nederhorst den Berg.