achtergrondplaatje

Nuenen

Waar? 

Kom gerust bij ons langs voor kledingruil! Je bent van harte welkom in ons mooie pand op Park 75 in Nuenen (dit is het gebouw van Tikkie Anders). We bevinden ons op de eerste verdieping, dus houd er rekening mee dat je een trap op moet.

 

Openingstijden

Als jonge moeders met drukke gezinnen, zijn we alle drie afhankelijk van onze agenda's. We plannen onze ruildagen zodra het voor ons mogelijk is. De data voor de ruildagen worden gedeeld via de Facebook- en Instagram-pagina van KrijgdeKleertjes Nuenen e.o.

 

Inbrengen

We verwelkomen graag schone, opgevouwen kleding, zolang deze nog in goede staat verkeert. We ruilen kinderkleding in de maten 44 tot 152. Houd er rekening mee dat we geen sokken, ondergoed, rompers, kleding met vlekken of gaten, en 'buitenspeelkleding' aannemen. Hoewel knuffels en speelgoed leuk zijn, hebben we vanwege beperkte ruimte helaas geen plek voor deze items. Het beschikbare aanbod varieert en is geheel afhankelijk van wat er wordt ingebracht.

 

Contact

Facebook: www.facebook.com/krijgdekleertjesnuenen

E-mail: krijgdekleertjesnuenen@gmail.com

Instagram: www.instagram.com/krijgdekleertjesnuenen

 

Bijzonderheden

We zijn erg dankbaar voor het feit dat we het prachtige pand van Tikkie Anders kunnen gebruiken tijdens onze ruildagen. We koesteren deze mogelijkheid, en we hopen dat jullie dat ook doen. Houd er rekening mee dat ons ruilpunt zich op de eerste verdieping bevindt en dat er een steile trap is. Hierdoor is het niet handig om een kinderwagen mee te nemen, omdat we deze niet binnen kunnen opslaan en er geen toezicht op kunnen houden. Hoewel we jullie prachtige kindjes natuurlijk graag verwelkomen, is het belangrijk om te weten dat we geen speciale trapbeveiliging hebben. Wees dus extra voorzichtig!