achtergrondplaatje

Rijswijk

Waar? 

Voor het ruilen van kinderkleding ben je welkom in Studio Welzijn, Admiraal Helfrichsingel 51 in Rijswijk.

 

Voor onszelf, maar ook voor kinderen hebben we vaak veel kleding die nog goed is, maar niet meer wordt gedragen. Door te ruilen hebben jij en anderen er weer plezier van. Fijn voor je portemonnee, beter voor de wereld.

 

Openingstijden

KrijgdeKleertjes Rijswijk is gevestigd in Studio Welzijn en is geopend op woensdag en vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Wanneer er al twee of drie mensen binnen zijn, is het voor iedereen fijn even te wachten in de centrale hal. In Studio Rijswijk vind je onder meer ook de Speelotheek en een moeder-kindruimte om de wachttijd plezierig door te brengen. 

 

Inbrengen

Bij KrijgdeKleertjes Rijswijk kun je niet (meer) passende, maar nog goede kleding ruilen, delen en brengen. Ook wanneer je niets te ruilen maar wel nodig hebt vinden we wel een oplossing. Wil je alleen kleding doneren, graag.

Alles wat je inbrengt is van het lopende seizoen, uiteraard fris gewassen en in goede staat. Dus niet gevlekt, versleten, gepild, kapot, zonder knopen of met kapotte rits(en).

 

KrijgdeKleertjes Rijswijk neemt kleding aan van baby tot einde basisschool. Ook sportkleding, pyjama’s, badjassen, babybeddengoed en schoenen, maar alleen als het in goede staat is, geschikt voor een ander kind om te dragen en met schoongemaakte zolen!

Het aanbod is wisselend, seizoensgebonden en afhankelijk van wat wordt ingebracht. 

 

Van maart tot eind augustus kun je voorjaar- en zomerkleding ruilen of brengen.

Van september tot eind februari kun je najaar- en winterkleding ruilen of brengen.

 

Contact

Heb je vragen of interesse én tijd mij bij te staan in het runnen van het ruilpunt, mail naar KrijgdeKleertjesRijswijk@gmail.com of neem contact op via de Facebookpagina of Instagram

 

Bijzonderheden

Ruilen of halen bij KrijgdeKleertjes Rijswijk is kosteloos. Een donatie in de panda voor het goede doel, de jaarbijdrage, bakken/rekken is welkom. KrijgdeKleertjes is een non-profit initiatief en opgezet met hulp van Welzijn Rijswijk en de gemeente Rijswijk.