achtergrondplaatje

Rijswijk

Voor onszelf, maar ook voor kinderen hebben we veel nog goede, maar niet (meer) gedragen kleding. Door te ruilen hebben jij en anderen er weer plezier van. Fijn voor je portemonnee, beter voor de wereld. Op het ruilpunt rijswijk kun je kinderkleding en speelgoed* ruilen. 

 

Openingstijden

Met de luxe van een vaste locatie kun je bij ons op woensdag, vrijdag en elke 1e zaterdag van de maand van 10:00 tot 14:00 op je gemak “winkelen”. Wanneer er al twee of drie mensen binnen zijn, is het voor iedereen fijn even te wachten in de centrale hal. Er is een zitje en voor een kleine bijdrage kun je thee of koffie maken. In hetzelfde pand is ook SpeelgoedRuilRijswijk* en de boekentrein met heel veel leuke doorgeef kinderboeken.

 

Waar? 

KrijgdeKleertjes Rijswijk zit in een voormalig kantoor op de Admiraal Helfrichsingel 51 in Rijswijk. We zijn goed bereikbaar met het OV en rondom kun je parkeren maar let goed op zone’s en tijd.

 

Inbrengen

Bij KrijgdeKleertjesRijswijk kun je nog goede kinderkleding ruilen. Inbreng is maximaal 1 shopper per keer dat je komt, van het lopende seizoen, uiteraard fris gewassen en in goede staat. Jij vindt het fijn leuke spullen te vinden, een ander ook. Dus niet gevlekt, versleten, gepild, kapot, zonder knopen, kapotte rits(en) of bulk opruiming.

Ook wanneer je niets te ruilen hebt maar wel iets nodig hebt, vinden we een oplossing. Wil je alleen kleding doneren? Graag in overleg. Grotere maten zijn meestal welkom, van de kleine maatjes is er zoveel dat ook wij het niet kwijt raken.  *Het ruilen van speelgoed gaat van waarde naar waarde en (voorlopig) 2 items per ruilbeurt. 

 

Wat

KrijgdeKleertjes Rijswijk neemt kleding aan van maat 50 t/m 176/xxs. Ook sportkleding, pyjama's, badjassen, babybeddengoed. Ook schoenen maar alleen als ze niet afgetrapt of kaal zijn en met schoongemaakte zolen!

Het aanbod is wisselend, seizoensgebonden en afhankelijk van wat wordt ingebracht. 

 

Contact

Heb je vragen of interesse én tijd om mij bij te staan op het ruilpunt, mail naar KrijgdeKleertjesRijswijk@gmail.com

 

Bijzonderheden

Ruilen of halen bij KrijgdeKleertjes Rijswijk is kosteloos. Een donatie in de panda voor kosten als de jaarbijdrage, bakken/rekken is altijd welkom. Wat over blijft gaat naar een goed doel wat zich inzet tegen kinderarbeid.

 

Volg KrijgdeKleertjesRijswijk en/of SpeelgoedruilRijswijk op Instagram voor nieuws en wijzigingen.