achtergrondplaatje

Rosmalen

*** Let op *** De informatie over dit ruilpunt is niet up-to-date. Het punt is tijdelijk gesloten en gaat verhuizen. Neem contact op met de coordinator via e-mail of Facebook.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Esther van Mil, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. In 2017 ben ik via via met Krijg de Kleertjes in contact gekomen en werd daar enorm blij van. 

 

Kort daarna opende ik mijn eigen ruilpunt "Eindhoven De Werf". Na 2 jaar dit ruilpunt vol enthousiasme gerund te hebben, heb ik alles in 2019 overgedragen wegens verhuisplannen.

 

Begin 2020 ben ik begonnen met het zoeken van een geschikte locatie om een nieuw ruilpunt op te zetten. Dit keer in Rosmalen. Na een lange zoektocht heb ik een prachtige locatie gevonden: Hof Eyghentijds!  Helaas gooide Corona roet in het eten en moest het ruilpunt gesloten blijven. 

 

In September 2021, een jaar later (!), kon het nieuwe ruilpunt eindelijk open! Inmiddels hebben al vele ruilers hun weg naar mijn ruilpunt weten te vinden en worden er al veel kleertjes en mooi speelgoed geruild!

 

Voorraad

Kinderkleding maat 50 t/m 104+ *

Schoenen

Speelgoed: dvd's, puzzels, leesboeken, spelletjes, autootjes en poppen.

Verbruiksartikelen(die nog goed te gebruiken zijn), zoals babyzalf, shampoo,luiers ed.

 

*Om logistieke redenen ruilen we de ene 1e woensdagavond van de maand kleine maatjes  (50 t/m 86) en de ruilavond erop de grote maten (80 t/m 104+).

 

Openingstijden

Elke eerste woensdagavond van de maand van 19.00 uur – 21:00 uur.

 

Let op: het ruilpunt is gesloten tijdens schoolvakanties (regio Zuid) en/of feestdagen. 

 

Waar?
Locatie: Hof Eyghentijds – Lunerkampweg – Rosmalen (vlak na de Intratuin)

 

Gegevens:

E-mail: Krijgdekleertjesrosmalen@hotmail.com

Facebook: Krijg de Kleertjes Rosmalen