achtergrondplaatje

Utrecht Lunetten

Vanaf  20 januari 2018 kun je op stadsboerderij Koppelsteeede in Lunetten komen ruilen. Maaike, Rosalie, Jiska, Marlous en Marije draaien hier elke maand een ruilpunt.

 

Maaike: “Ik  vind het leuk om mijn kinderen te kleden in leuke maar ook duurzame kleding  en daarom ruil ik al een aantal jaar online kleding. Sinds ik in zo’n kinderrijke wijk als Luntten ben komen wonen leek het mij leuk om een ruilpunt in de wijk op te zetten. Want lokaal ruilen is niet alleen beter voor de wijk maar ook nog eens een stuk gezelliger. Na een oproep meldden zich Rosalie, Jiska en Marlous en samen zijn we enthousiast aan de slag gegaan.

 

Geniet jij ook zo van je blije kindjes als ze trots hun “nieuwe” kleertjes showen? Baal je er dan ook zo van dat die mooie kleertjes binnen de kortste keren alweer te klein zijn, en vind je het ook zonde om ze weg te doen en steeds iets nieuws te kopen? Kom dan kleertjes ruilen bij KrijgdeKleertjes op Koppelsteede!

 

Contact

Locatie: stadsboerderij Koppelsteede, Koppeldijk 115, Utrecht

•  Mail Ruilpunt Lunetten

•  Check de Facebook-pagina voor actuele nieuwtjes

•  Of kijk op onze eigen website

 

Openingstijden

Meestal ruilen we de derde zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur bij Stadsboerderij de Koppelsteede. Soms wisselen we van datum om aan te kunnen sluiten bij evenementen of geen last te hebben van feestdagen, check daarom altijd vooraf onze facebookpagina of website."

 

Voorraad

We hebben al een hele leuke voorraad. Maar donaties, zeker in grotere kindermaten zijn zeer welkom!