achtergrondplaatje

Vinkeveen

Waar? 
Voor ruilen ben je welkom bij Kirsten in het ontmoetingscentrum van kerk de Morgenster op Herenweg 253, Vinkeveen. Je kunt rechts langs de kerk naar achteren lopen.
 
Als moeder van 2 jongens met een hart voor duurzaamheid, ben ik een locatie gestart van KrijgdeKleertjes in het ontmoetingscentrum van onze kerk in Vinkeveen. Ik vind het een leuke uitdaging om mooie kleding van goede kwaliteit voor de gehele basisschool leeftijd te verzamelen om te ruilen.
 
Openingstijden
Maandag avond 1 keer in de 2 maanden is de ruilbeurs. Je kunt inlopen van 19.30 tot 21.00 uur. Mensen hoeven zich niet aan te melden. 
 
Inbrengen
Het gaat om kinderkleding voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar ongeveer. Dus maat 44 tot 164. Op dit moment doe ik geen speelgoed e.d.
 
Hoe werkt het?
Neem de kleding die je kind niet meer past, gewassen en vlekkeloos mee. Graag in goede staat qua vorm, kleur, elastiek en stof (niet pillig). Alles wat mooi is en waar je een ander blij mee kunt maken
Onze vrijwilligers controleren de kleding, zodat iedereen met een mooie vangst naar huis kan.
Om het behapbaar te houden vragen wij je om je kleding voorgesorteerd (maat & jongen – meisje) en gevouwen in te leveren. Zo ontstaat er ook geen lange rij.
De hoeveelheid die je inlevert, mag je ook mee naar huis nemen. (tot maximaal 1 big shopper, inleveren mag meer)
 
Voorraad
Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.
 
Contact
Word vrienden op Facebook of kijk op www.opdegroei.nl om de data in de gaten te houden.
 
Bijzonderheden
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers