achtergrondplaatje

Wijchen

Waar? 

 

Voor ruilen ben je welkom bij Pro College op acaciastraat 68 in Wijchen.

 

“Wij zijn een praktijkschool, een middelbare school voor leerlingen die wat moeilijker leren, maar geweldig zijn in de praktijk. Juist daarom wilden wij starten met “ krijg de kleertjes”.

Voor leerlingen is het werken bij “krijg de kleertjes” en onderdeel van het lesprogramma en we zullen de taken van onze leerlingen rouleren. We hebben super veel zin om te beginnen en zijn ook erg benieuwd hoe onze leerlingen dit gaan oppakken. Er is altijd een docent aanwezig voor de begeleiding.”

 

Openingstijden

Vanaf  9 juni is er in Wijchen elke vrijdag tot de zomervakantie (9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli) een ruilochtend op onze school aan de Acaciastraat 68. Van 9.00u tot 11.00u. kunnen ruilers er terecht om kleren in alle kindermaten, dames- en herenkleding te ruilen. Alleen doneren van kleding mag ook. Op basis van gewicht nemen wij goede kleding in, in ruil daarvoor krijgt u stempels op een stempelkaart om vervolgens weer kleding uit te zoeken. 

Ons, door leerlingen gerunde restaurant, zal gedurende de openingstijden van "krijg de kleertjes" ook open zijn. Leerlingen zorgen voor een kopje koffie of thee met iets lekker tegen een schappelijke prijs.

Na de zomervakantie gaan we door met ruilen, maar de precieze tijden zijn nog niet bekend.

 

Voorraad

  • Meisjeskleding maat 44 t/m 176
  • Jongenskleding maat 44 t/m 176
  • Dameskleding
  • Herenkleding

 
Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.

 

Contact

Wijchen@procollege.nl

024 641 2817