achtergrondplaatje

Zwolle

Vanaf februari 2017 kun je bij Willeke Klapwijk terecht om je kinderkleertjes te ruilen.

Barneveldsebeek 18

 

"Duurzaamheid vind ik heel belangrijk. Als moeder van 2 jonge kinderen heb ik veel kleertjes nodig, waar ze steeds snel uitgroeien. Ook vind ik het fijn als iets niet teveel geld kost. KrijgdeKleertjes past hier precies bij! Door de kleertjes die we over hebben niet weg te gooien en steeds nieuwe kleertjes te kopen, maar te ruilen, gaan we duurzaam met de wereld om. Zo kunnen onze kinderen later ook nog van een mooie wereld genieten. Voor mijn eigen kinderen koop ik nauwelijks nog iets nieuws. Ik vind het veel te leuk om steeds op zoek te gaan naar mooie tweedehands kleertjes, en geef die ook graag weer door aan anderen. Daarnaast is het ontzettend gezellig om steeds weer mede-ouders te ontmoeten die dezelfde idealen hebben."

 

Voorraad

Ik ruil kleertjes voor jongens en meisjes in maat 44 t/m 128. Daarnaast kun je bij mij ook slaapzakken, beddengoed, schoentjes en accessoires ruilen. Geen speelgoed en knuffels.

 

Openingstijden

Vanaf februari 2017 ben je op elke woensdagochtend in alle oneven weken welkom van 10 tot 12 uur aan de Barneveldsebeek 18 in Zwolle. Het is handig als je je even aanmeldt via mail of telefoon. Naast deze openingstijden kun je ook op afspraak langskomen.

 

 

Contact

 

In het nieuws