achtergrondplaatje

Zwolle

 

In februari 2017 is Willeke Klapwijk gestart met een ruilpunt in Zwolle. De eerste 5 jaar vanuit huis, sinds november 2021 op een externe locatie met een heel team van vrijwilligers.

 

Adres: Glanerbeek 10

 

 

"Duurzaam, ontmoeting en kosteloos. Dat zijn de 3 kernwoorden van KrijgdeKleertjes Zwolle. Duurzaamheid vind ik heel belangrijk. Als moeder van een paar jonge kinderen heb ik veel kleren nodig, waar ze steeds snel uitgroeien. Dankzij KrijgdeKleertjes heb ik al jaren niets nieuws hoeven kopen. Door de kleren die we over hebben niet weg te gooien en steeds nieuwe kleding te kopen, maar te ruilen, gaan we duurzaam met de wereld om. Zo kunnen onze kinderen later ook nog van een mooie wereld genieten. Daarnaast is het ontzettend gezellig om steeds weer mede-ouders te ontmoeten die dezelfde idealen hebben."

 

 

Voorraad
Bij KrijgdeKleertje Zwolle kun je kinderkleding ruilen in maat 44 t/m 176. Daarnaast kun je bij ons ook schoenen, jassen, slaapzakken, accessoires zoals draagdoeken, verkleedkleren en wasbare luiers ruilen. Geen speelgoed en knuffels.

Openingstijden
Het streven is om 2 dagdelen per week open te zijn. Alle ruilmomenten worden gepubliceerd op Facebook en Instagram zodra ze bekend zijn. Heb je geen Facebook of Instagram? Mail dan je telefoonnummer naar krijgdekleertjes.zwolle@gmail.com, dan voegen we je toe aan onze verzendlijst via WhatsApp waarin ook alle informatie gedeeld wordt.

 

Aanmelden kan met de datumprikkers die ook op de socials verschijnen.

 

Contact

 

 

 

Reacties en vragen

Goedendag, ik zou graag een keer langs willen komen om kleren te willen ruilen. Ik lees dat er wisselende openingstijden zijn maar weet niet goed hoe je dit nu doet in Corona tijd. Vandaar dat ik even mail. Welke momenten zou ik langs kunnen komen?
Vriendelijke groet Sanne