achtergrondplaatje

Zwolle

Vanaf februari 2017 kun je bij Willeke Klapwijk terecht om je kinderkleertjes te ruilen.

Adres: Barneveldsebeek 18

 

 

"Duurzaam, ontmoeting en kosteloos. Dat zijn de 3 kernwoorden van KrijgdeKleertjes Zwolle. Duurzaamheid vind ik heel belangrijk. Als moeder van 2 jonge kinderen heb ik veel kleertjes nodig, waar ze steeds snel uitgroeien. Dankzij KrijgdeKleertjes heb ik al jaren niets nieuws hoeven kopen. Door de kleren die we over hebben niet weg te gooien en steeds nieuwe kleding te kopen, maar te ruilen, gaan we duurzaam met de wereld om. Zo kunnen onze kinderen later ook nog van een mooie wereld genieten. Daarnaast is het ontzettend gezellig om steeds weer mede-ouders te ontmoeten die dezelfde idealen hebben."

 

 

Voorraad
Ik ruil kleertjes voor jongens en meisjes in maat 44 t/m 128. Daarnaast kun je bij mij ook slaapzakken, beddengoed, schoentjes en accessoires zoals draagdoeken, verkleedkleren, wasbare luiers en positiekleding ruilen. Geen speelgoed en knuffels.

Openingstijden
Bijna elke week: in de oneven weken op donderdag van 10 tot 12 uur, en in bijna alle even weken op maandag- of dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur (zie voor de precieze ruildata facebook).
Je bent welkom aan de Barneveldsebeek 18 in Zwolle. Het is handig als je je even aanmeldt via mail of telefoon.

 

Contact

 

In het nieuws

Reacties en vragen

Goedendag, ik zou graag een keer langs willen komen om kleren te willen ruilen. Ik lees dat er wisselende openingstijden zijn maar weet niet goed hoe je dit nu doet in Corona tijd. Vandaar dat ik even mail. Welke momenten zou ik langs kunnen komen?
Vriendelijke groet Sanne