achtergrondplaatje

Amersfoort

Je bent van harte welkom bij ons ruilpunt in de wijk Kruiskamp in Amersfoort.

Het ruilpunt is gelegen op de pullstraat 3, in het zaaltje bij 'Speeltuin Kruiskamp'.
Parkeren is gratis in de buurt, met uitzondering van de pullstraat.  

 

Claudia; "Zonde om weg te doen, denk ik bij veel kleding van mijn kids. Maar ze zijn er echt uitgegroeid. Een opgeruimde kast en steeds kunnen shoppen voor "nieuwe" kleding. De wens van iedere moeder....Graag draag ik mijn steentje bij om die wens voor iedere moeder te laten uitkomen."

 

Suus; "Prachtig initiatief
het hergebruik van kleding en spullen spreekt mij erg aan.
Het is zonde om mooie kleding weg te gooien terwijl je het ook kan ruilen."

 

Esmee; "Twee kleine kinderen die altijd graag leuke nieuwe kleren willen. Maar zo snel groeien dat ze soms maar een kleine periode kunnen genieten van hun stoere shirt en hip jurkje. Hoe mooi is het dat het dan nog een ronde mee mag gaan en wij weer voor een maatje groter kunnen gaan ruilen. Met 'KrijgDeKleertjes' kunnen we vele gezinnen blij maken!"

 

Openingstijden
Elke 1e maandag van de maand, tussen 19:30 en 21:00 uur.

 

Ruilregels
• Verzamel alle nog mooie maar te kleine kwaliteitskleding van je baby en/of kind(eren) in maat 50 t/m 140. Alle merken kleertjes zijn welkom, van Armani Baby tot Zara. Zorg dat alles fris gewassen en echt netjes is. Controleer zelf thuis dus even goed op vlekken, gaatjes, kapotte ritsen, ontbrekende knopen, verwassen, gepild etc. en vouw alles netjes op voor je het inpakt.
• Check de Facebook pagina van ruilpunt Amersfoort of stuur een e-mail om na te gaan wanneer de eerstvolgende ruilavond is.
• Je komt naar de ruilavond met je 'oude' kleertjes. Wij selecteren alles zorgvuldig zodat iedereen kan kiezen uit mooie én goede kleding. Jij shopt ondertussen gratis leuke 'nieuwe' kleertjes. Zo is iedereen blij, en het is ook nog eens goed voor het klimaat én bovendien gezellig!

 

Voorraad
Je kunt bij ons terecht voor kinderkleding van maat 50 tot en met 140, de voorraad is wel in opbouw. Wanneer je je aanmeldt via facebook of de e-mail gaan we altijd even voor je na of er van de gewenste maat voldoende aanwezig is.

 

Donaties
Houd je je kasten liever leeg en wil je alleen doneren, of misschien wel het ruilpunt op een andere manier steunen? Daar zijn we ook heel blij mee!

 

Contact
Volg wat er gebeurt bij het ruilpunt door de Facebook pagina te liken.
Stuur een mailtje voor het maken van een donatie-afspraak.

 

 

Adres

Ruilpunt Speeltuin Kruiskamp, Pullstraat 3, Amersfoort.