achtergrondplaatje

Beesd

Waar? 
Voor ruilen ben je welkom bij Astrid, het adres krijg je nadat je je aangemeld hebt via Facebook.
 
"Hallo. Ik ben Astrid en ik heb in Beesd het kledingruilpunt overgenomen. Kinderen groeien zo snel uit hun kleding en gebruiken kleding dan ook maar vaak kort. Zonde om weg te doen en zonde (en duur) om steeds nieuwe kleding te kopen. Door te ruilen heb je steeds een leuke kindergarderobe, en dat zonder geld te betalen. Daarnaast is het gezellig om met z'n allen door de kleding te struinen. Dus hou de facebookpagina in de gaten en kom lekker ruilen. ”

 

Openingstijden
Er zijn geen vaste openingstijden. Ik organiseer (ongeveer) 1 keer per 2 maanden een ruilochtend/middag. Daar kunnen je je via de Facebookpagina voor aanmelden.
 
Voorraad
Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.  We nemen alleen kleding aan die echt nog in goede staat is. Controleer zelf thuis goed op vlekken, gaatjes, kapotte ritsen, ontbrekende knopen, verwassen, gepild etc. Graag gewassen en gebundeld per maat aanleveren.

Reacties en vragen

Hallo,

ik heb geen facebook. Kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief of datumprikker zodat ik op de hoogte blijf van de ruil momenten in Beesd?

Groet Linda.