achtergrondplaatje

Culemborg

Waar? 

Voor ruilen ben je welkom bij Robin en Meike. Robin woont in Beusichem met haar man en dochtertje en Meike woont in Culemborg met haar vriend en zoontje.

 

"Wij, Meike en Robin, runnen ‘Krijg de Kleertjes Culemborg’. We houden erg van duurzaamheid en nu we zelf kinderen hebben, merken we dat ze zo uit de kleertjes zijn gegroeid. Wat is er nou mooier dan deze te kleine kleertjes te ruilen voor een grotere maat of iets voor broertje of zusje te kunnen uitzoeken?!.”

 

Openingstijden

Je kunt ruilen op vooraf geplande ruilmomenten (meestal op zondag). Deze vinden ongeveer één keer in de zes weken plaats en worden van tevoren bekend gemaakt via onze facebookpagina. De ruilevenementen zijn ingedeeld in shifts en je kunt je hier voor aanmelden via facebook messenger of via e-mail.

 

Inbrengen

De kleding die je in wilt leveren, neem je mee op de dag dat je komt ruilen en kun je aan ons afgeven. Wij bekijken de kleren ter plekke en geven je dan ook weer mee wat we niet in kunnen nemen.

 

Ruilen gaat naar volume, dus lever je een halve tas in, dan mag je deze zelfde tas weer voor de helft gevuld met nieuwe kleding meenemen.  Kun je niet genoeg vinden? Dan kun je er voor kiezen om de kleding te doneren aan het ruilpunt of een tegoed voor de volgende keer te noteren. Voor dit tegoed geldt dat het zes maanden geldig, zolang het ruilpunt onder onze hoede is.

 

Je kunt zomerkleding inleveren in de periode maart tot en met augustus en winterkleding van september tot en met februari.

 

Kijk voor onze spelregels en de criteria waar kleding aan moet voldoen ook eens op onze facebookpagina.

 

Voorraad

  • Meisjeskleding maat maten 50 (kleiner is in overleg ook mogelijk) tot en met 134
  • Jongenskleding maat maten 50 (kleiner is in overleg ook mogelijk) tot en met 134
  • Kinderschoenen
  • Slaapzakken

 
Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.

 

Contact

Mail: krijgdekleertjes_beusichem@hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/krijgdekleertjesCulemborg

 

Bijzonderheden

Vrijwillige bijdrage

Tijdens de ruilmomenten staat er een pot, waarin je een vrijwillige bijdrage kunt doneren. Modern als wij zijn, kun je tegenwoordig de vrijwillige bijdrage ook via een tikkie doneren. Van dit geld betalen we de jaarlijkse contributie aan de landelijke stichting en eventuele kosten voor bijvoorbeeld kledingbakken en -rekken etc.

 

Samenwerking

De kleding die overtollig is, gaat naar goede doelen zoals Stg. Babyspullen en de lokale kringloopwinkels.