achtergrondplaatje

Nieuwegein

Waar? 

 

Voor ruilen ben je welkom bij Marjolein op Buurtplein Batau, Dukatenburg 1, Nieuwegein.

 

"Door het ruilen op een ruilpunt in Utrecht ben ik zo enthousiast geworden over het concept van Krijg de Kleertjes dat ik zelf een ruilpunt op heb gezet in Nieuwegein.

Breng je leuke kinderkleding waar een ander blij van wordt en neem zelf wat nieuws mee. Duurzaam, praktisch en gezellig!

Op het buurtplein kun je ook terecht voor een kopje thee of koffie. Een voordeel van lokaal ruilen is dat je ook buurtgenoten kunt meenemen en ontmoeten."

 

 

Openingstijden

Ruilen kan elke laatste vrijdag van de maand van 19.30 uur tot 21.00 uur. (m.u.v. december en juli)

Op de Facebookpagina staat alle informatie. Je hoeft je niet aan te melden, maar als je zeker weet dat je komt kun je daar alvast aangeven in welke maat je kleding komt brengen.

 

Inbrengen

Graag kleding gewassen en gesorteerd op maat inbrengen.

Sept-feb: inbreng herfst/winter. Maart-sept: inbreng lente/zomer

 

Ik neem aan: Kleding tot en met maat 134.  In goede staat en nog 'fashionable'. Schoenen t/m maat 32 in goede staat, zodat ze nog een ronde meekunnen.

Als onze opslagcapaciteit groeit, dan willen we gaan uitbreiden naar grotere maten. We gaan  een contactbord neerzetten waar je op papier vraag en aanbod kwijt kunt voor bijvoorbeeld grote maten, of slaapzakken/lakens etc.

 

Ik neem niet aan: Kleding met vlekjes of gaten. Ook geen kleding die pillerig is, sokken en ondergoed. Bekijk je kleding kritisch en bedenk of het in een staat is waarin je het zelf ook zou meenemen.

 

Kijk voor de ruilregels op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/KrijgdeKleertjesNieuwegein/

 

We ruilen 1 op 1, donaties van kleding in maten die we nodig hebben voor de voorraad zijn welkom. (check daarvoor onze Facebookpagina voordat je komt)

 

Voorraad

  • Meisjeskleding maat 50 t/m 128
  • Jongenskleding maat 50 t/m 128
  • Kinderschoenen maat baby t/m 128

 
Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt. Als er van een maat niks aanwezig is, dan melden we dat op de Facebookpagina.

 

 

Contact

mail naar: kdknieuwegein@gmail.com

 

Kijk voor actuele openingstijden, informatie over de volgende ruilavond, de ruilregels, meehelpen op  het ruilpunt en hoe het verder gaat, op de Facebookpagina van KrijgdeKleertjes Nieuwegein

 

 

Bijzonderheden

De ruimte wordt gesponsord door Movactor.

Wijknetwerk Batau-Noord sponsort de opbergdozen.

Kleding die we als overschot hebben, ruilen we met andere ruilpunten of gaat naar de Kledingbank.