achtergrondplaatje

Rhenen (donatiepunt)

Waar? 

Voor het doneren van kleding ben je welkom bij Else op De Kleine Kampen 158 in Rhenen.

 

"Al voordat mijn zoontje werd geboren kreeg ik van verschillende familieleden kleding, waar hun kinderen uitgegroeid waren. Voor mij is het intussen echt vanzelfsprekend om kinderkleding meerdere rondes te gebruiken. Ik vind het erg belangrijk dat dit goed is voor het milieu, maar het is natuurlijk ook nog eens fijn voor de portemonnee! Ik vind KrijgdeKleertjes een heel mooi initiatief om het ruilen en delen van kleding groter te maken dan alleen met familie of met de buren. Daar werk ik heel graag aan mee. ”

 

Openingstijden

Inbrengen van kleertjes gaat op afspraak, stuur even een berichtje naar krijgdekleertjesrhenen@gmail.com.

 

Inbrengen

Je kunt bij mij kinderkleding in alle maten inleveren en ook positiekleding en voedingskleding is welkom. De kleding graag gewassen en gevouwen afgeven.

 

Contact

Voor het maken van een afspraak om kleding in te leveren of voor vragen kun je contact opnemen via krijgdekleertjesrhenen@gmail.com en je kunt me ook vinden op www.facebook.com/krijgdekleertjesrhenen

 

Bijzonderheden

Omdat ik een donatiepunt heb, stel ik kledingpakketten samen voor de website. Mochten er ingebrachte kledingstukken overblijven dan gaan deze naar een van de ruilpunten of naar een goed doel.