achtergrondplaatje

Den Bosch (donatiepunt)

Waar? 

Voor het doneren van kinderkleding (vanaf maat 110) ben je welkom bij Marte Rodenburg in het centrum van Den Bosch.

 

"KrijgdeKleertjes is een super mooi initiatief waarbij kinderkleding een tweede of derde leven krijgt. Want wat voor jouw kind al weer te klein is, kan voor iemand anders net datgene zijn wat ze zoekt!

De kleding die gedoneerd wordt, verwerken wij tot pakketten die op de website worden aangeboden. Mede dankzij de kledingdonaties kunnen wij het aanbod op de website ruim en divers houden, dus aan alle donateurs: bedankt!

Als je zelf ook gaat ruilen dan hoef je nauwelijks iets nieuws meer te kopen. En dat is niet alleen leuk, maar ook beter voor je portemonnee en het milieu.”

 

Openingstijden

Inbrengen van kleding gaat op afspraak. Je kunt hiervoor mailen naar krijgdekleertjes073@gmail.com

 

Inbrengen

Je kunt bij mij nog mooie kinderkleding inleveren in maat 110 t/m 176. KrijgdeKleertjes staat voor kwaliteit, dus we ontvangen graag kleding die heel en gewassen is, zonder vlekken of gaatjes. Ook (niet versleten) schoenen zijn welkom vanaf maat 26. Het zou fijn zijn als je de kleren van te voren op maat gesorteerd hebt.

 

Contact

Voor het maken van een afspraak om kleding in te leveren of voor vragen kun je contact opnemen via krijgdekleertjes073@gmail.com

 

Bijzonderheden

Omdat ik een donatiepunt heb, stel ik kledingpakketten samen voor de ruilwebsite van KrijgdeKleertjes. Mochten er ingebrachte kledingstukken overblijven dan gaan deze naar een van de ruilpunten of naar een goed doel.